Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na kanapki.
Zdrowsza i smaczniejsza wersja tradycyjnych faworku.
Odsłon: 134
Wiadomo ze domowe pączki najlepsze i każdy ma swój ulubiony przepis. Ja dzisi...
Odsłon: 57
W takim wydaniu wątróbka zasmakuje nawet tym, którzy za nią nie przepadają. P...
Odsłon: 456
Łatwe do zrobienia. Same się obracają w czasie smażenia.
Odsłon: 1102
Zdrowsza i smaczniejsza wersja tradycyjnych faworku.
Odsłon: 134
Wiadomo ze domowe pączki najlepsze i każdy ma swój ulubiony przepis. Ja dzisi...
Odsłon: 57
W takim wydaniu wątróbka zasmakuje nawet tym, którzy za nią nie przepadają. P...
Odsłon: 456
Łatwe do zrobienia. Same się obracają w czasie smażenia.
Odsłon: 1102
Składniki
Dorsza oddzieliłem od ości. Przełożyłem do miski, rozdrobniłem. Dodałem śmietanę, twaróg i delikatnie rozgniotłem widelcem. Cebulę drobno posiekałem, czosnek rozgniotłem, natkę pokroiłem. Dodałem ugotowane na twardo jajko, które pokroiłem w drobna kosteczkę. Wszystkie składniki dodałem do pasty. Delikatnie wymieszałem, doprawiłem solą i pieprzem