Do góry

Śniadania Przepis na:

Pasta z wędzonego dorsza i białego sera

Pasta z wędzonego dorsza i białego sera

Autor:

Przepisów i artykułów: 850 Ocena: 16324

Dodano:

Odsłon: 26836

Na kanapki.

Składniki

  • 300 gram wędzonego dorsza
  • 250 gram twarogu
  • 3 łyżki gęstej śmietany
  • 1 jajko
  • 1/2 cebuli
  • ząbek czosnku
  • natka pietruszki lub szczypiorek
  • sól
  • pieprz
3-4 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Dorsza oddzieliłem od ości. Przełożyłem do miski, rozdrobniłem.
    Dodałem śmietanę, twaróg i delikatnie rozgniotłem widelcem. Cebulę drobno posiekałem, czosnek rozgniotłem, natkę pokroiłem. Dodałem ugotowane na twardo jajko, które pokroiłem w drobna kosteczkę. Wszystkie składniki dodałem do pasty. Delikatnie wymieszałem, doprawiłem solą i pieprzem

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (5)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

ewauczysiegotowac 08 sierpnia 2016 wygląda pysznie. jeszcze nie miałam okazji próbować takiego połaczenia z wędzoną rybą. skoro tak zachwalacie to trzeba będzie spróbować :D

1 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Docherro 04 sierpnia 2016 Bardzo lubie wszelakiego rodzaju pasty,najbardziej z rybka.Twoja jest przepyszna:) Odpowiedzi: 1 ▼

5 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń