Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na kanapki.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8544
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 571
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8544
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 571
Składniki
Dorsza oddzieliłem od ości. Przełożyłem do miski, rozdrobniłem. Dodałem śmietanę, twaróg i delikatnie rozgniotłem widelcem. Cebulę drobno posiekałem, czosnek rozgniotłem, natkę pokroiłem. Dodałem ugotowane na twardo jajko, które pokroiłem w drobna kosteczkę. Wszystkie składniki dodałem do pasty. Delikatnie wymieszałem, doprawiłem solą i pieprzem