Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lekka, zdrowa i szybka do wykonania pasta z łososiem w roli głównej.
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1736
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15175
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4190
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8946
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1736
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15175
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4190
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8946
Składniki
Rybę, jaja, koperek posiekać drobniutko.
Twarożek wymieszać z jogurtem. Dodać pieprz (sól najlepiej dodać na samym końcu, po wymieszaniu), twarożek, wszystko wymieszać. Wstawić do lodówki na godzinkę by składniki "się przegryzyły" lecz można zajadać od razu :) Smacznego i zdrowego ! :)