Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka w przygotowaniu pasta z wędzonej makreli, a do tego bardzo zdrowa i pożywna. Taka pasta najbardziej mi smakuje w towarzystwie ogórka kiszonego.
Sernik przygotowałam z przepisu KORAL - oto link do przepisu; https://smaker...
Odsłon: 832
Tajemnicą dobrej kiełbasy drobiowej jest jej wyrobienie, indyk wcale nie jest...
Odsłon: 390
Polecam. Każdy pomysł dobry na wykorzystanie tego co zostaje w lodówce.
Odsłon: 263
Ile kucharek tyle przepisów na sos tatarski:) Moja propozycja to sos tatarski...
Odsłon: 220
Sernik przygotowałam z przepisu KORAL - oto link do przepisu; https://smaker...
Odsłon: 832
Tajemnicą dobrej kiełbasy drobiowej jest jej wyrobienie, indyk wcale nie jest...
Odsłon: 390
Polecam. Każdy pomysł dobry na wykorzystanie tego co zostaje w lodówce.
Odsłon: 263
Ile kucharek tyle przepisów na sos tatarski:) Moja propozycja to sos tatarski...
Odsłon: 220
Składniki
Przygotowanie Makrelę obieramy ze skóry i ości. Jajko i cebulę obieramy z łupiny. Cebulę kroimy w bardzo drobną kostkę, a jajko z makrelą miksujemy w blenderze, pulsacyjnie do rozdrobnienia składników. Dodajemy jogurt i majonez, doprawiamy do smaku. Wszystkie składniki dokładnie mieszamy ze sobą. Smacznego.