Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka w przygotowaniu pasta z wędzonej makreli, a do tego bardzo zdrowa i pożywna. Taka pasta najbardziej mi smakuje w towarzystwie ogórka kiszonego.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7949
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 327
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3288
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 605
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7949
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 327
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3288
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 605
Składniki
Przygotowanie Makrelę obieramy ze skóry i ości. Jajko i cebulę obieramy z łupiny. Cebulę kroimy w bardzo drobną kostkę, a jajko z makrelą miksujemy w blenderze, pulsacyjnie do rozdrobnienia składników. Dodajemy jogurt i majonez, doprawiamy do smaku. Wszystkie składniki dokładnie mieszamy ze sobą. Smacznego.