Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka w przygotowaniu pasta z wędzonej makreli, a do tego bardzo zdrowa i pożywna. Taka pasta najbardziej mi smakuje w towarzystwie ogórka kiszonego.
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1535
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231937
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5044
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1535
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231937
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5044
Składniki
Przygotowanie Makrelę obieramy ze skóry i ości. Jajko i cebulę obieramy z łupiny. Cebulę kroimy w bardzo drobną kostkę, a jajko z makrelą miksujemy w blenderze, pulsacyjnie do rozdrobnienia składników. Dodajemy jogurt i majonez, doprawiamy do smaku. Wszystkie składniki dokładnie mieszamy ze sobą. Smacznego.