Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka w przygotowaniu pasta z wędzonej makreli, a do tego bardzo zdrowa i pożywna. Taka pasta najbardziej mi smakuje w towarzystwie ogórka kiszonego.
Koniecznie muszą znaleźć się w spiżarni. Są bardzo smaczne. Można wykorzystać...
Odsłon: 1745
Pychota. Plińce z pomoczką czyli placki ziemniaczane po mazursku. Placki ziem...
Odsłon: 8297
Polecam, z miodem. Ja robię pikle ogórkowe każdego roku i wszystkie słoiczki...
Odsłon: 723
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1252906
Polecam.
Odsłon: 1389
Koniecznie muszą znaleźć się w spiżarni. Są bardzo smaczne. Można wykorzystać...
Odsłon: 1745
Pychota. Plińce z pomoczką czyli placki ziemniaczane po mazursku. Placki ziem...
Odsłon: 8297
Polecam, z miodem. Ja robię pikle ogórkowe każdego roku i wszystkie słoiczki...
Odsłon: 723
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1252906
Polecam.
Odsłon: 1389
Składniki
Przygotowanie Makrelę obieramy ze skóry i ości. Jajko i cebulę obieramy z łupiny. Cebulę kroimy w bardzo drobną kostkę, a jajko z makrelą miksujemy w blenderze, pulsacyjnie do rozdrobnienia składników. Dodajemy jogurt i majonez, doprawiamy do smaku. Wszystkie składniki dokładnie mieszamy ze sobą. Smacznego.