Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasty to zdrowy i wygodny dodatek do kanapek. Ta, która prezentuję jest szybka w wykonaniu a przede wszystkim smaczna i zdrowa.
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 169
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 19993
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1701
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 169
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 19993
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1701
Składniki
Makrelę obieramy ze skóry i usuwamy ości. Rozdrabniamy, najlepiej widelcem. Dodajemy ser i wszystko dokładnie łączymy. (ja robię wszystko widelcem) Rzodkiewki kroimy w plasterki, zieleninę drobno siekamy i dodajemy do masy.. I znowu dokładnie mieszamy. Gotowe Podajemy do różnego rodzaju pieczywa. Na śniadanie, na kolację, na szybką przekąskę dla niespodziewanych gości.