Do góry

Śniadania Przepis na:

Pasta z wędzonej makreli

Pasta z wędzonej makreli

Autor:

Przepisów i artykułów: 5 Ocena: 6

Dodano:

Odsłon: 309

Pasty to zdrowy i wygodny dodatek do kanapek. Ta, która prezentuję jest szybka w wykonaniu a przede wszystkim smaczna i zdrowa.

Składniki

  • 1 średniej wielkości makrela wędzona
  • 250 g twarogu półtłustego
  • 1 pęczek rzodkiewek
  • szczypiorek lub dowolna zielenina opcjonalnie
3-4 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Pasta z wędzonej makreli

Przygotowanie

  1. Makrelę obieramy ze skóry i usuwamy ości.
    Rozdrabniamy, najlepiej widelcem.
    Dodajemy ser i wszystko dokładnie łączymy.
    (ja robię wszystko widelcem)
    Rzodkiewki kroimy w plasterki, zieleninę drobno siekamy i dodajemy do masy..
    I znowu dokładnie mieszamy.
    Gotowe


    Podajemy do różnego rodzaju pieczywa.
    Na śniadanie, na kolację, na szybką przekąskę dla niespodziewanych gości.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń