Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasty to zdrowy i wygodny dodatek do kanapek. Ta, która prezentuję jest szybka w wykonaniu a przede wszystkim smaczna i zdrowa.
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8267
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2841
Polecam.
Odsłon: 1484
Polecam.
Odsłon: 439
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8267
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2841
Polecam.
Odsłon: 1484
Polecam.
Odsłon: 439
Składniki
Makrelę obieramy ze skóry i usuwamy ości. Rozdrabniamy, najlepiej widelcem. Dodajemy ser i wszystko dokładnie łączymy. (ja robię wszystko widelcem) Rzodkiewki kroimy w plasterki, zieleninę drobno siekamy i dodajemy do masy.. I znowu dokładnie mieszamy. Gotowe Podajemy do różnego rodzaju pieczywa. Na śniadanie, na kolację, na szybką przekąskę dla niespodziewanych gości.