Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasty to zdrowy i wygodny dodatek do kanapek. Ta, która prezentuję jest szybka w wykonaniu a przede wszystkim smaczna i zdrowa.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1376
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113604
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1376
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113604
Składniki
Makrelę obieramy ze skóry i usuwamy ości. Rozdrabniamy, najlepiej widelcem. Dodajemy ser i wszystko dokładnie łączymy. (ja robię wszystko widelcem) Rzodkiewki kroimy w plasterki, zieleninę drobno siekamy i dodajemy do masy.. I znowu dokładnie mieszamy. Gotowe Podajemy do różnego rodzaju pieczywa. Na śniadanie, na kolację, na szybką przekąskę dla niespodziewanych gości.