Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasty to zdrowy i wygodny dodatek do kanapek. Ta, która prezentuję jest szybka w wykonaniu a przede wszystkim smaczna i zdrowa.
Placki warzywne z piekarnika to lekkie, wiosenne placki, idealne na odchudzan...
Odsłon: 193
Szaszłyki caprese to doskonała przekąska na majówkę. Są lekkie, świeże i kusz...
Odsłon: 48
Kultowe ciastka kakaowe z mlecznym kremem w środku zna chyba każdy z nas. Wyp...
Odsłon: 1243
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 83
Placki warzywne z piekarnika to lekkie, wiosenne placki, idealne na odchudzan...
Odsłon: 193
Szaszłyki caprese to doskonała przekąska na majówkę. Są lekkie, świeże i kusz...
Odsłon: 48
Kultowe ciastka kakaowe z mlecznym kremem w środku zna chyba każdy z nas. Wyp...
Odsłon: 1243
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 83
Składniki
Makrelę obieramy ze skóry i usuwamy ości. Rozdrabniamy, najlepiej widelcem. Dodajemy ser i wszystko dokładnie łączymy. (ja robię wszystko widelcem) Rzodkiewki kroimy w plasterki, zieleninę drobno siekamy i dodajemy do masy.. I znowu dokładnie mieszamy. Gotowe Podajemy do różnego rodzaju pieczywa. Na śniadanie, na kolację, na szybką przekąskę dla niespodziewanych gości.