Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna, pożywna, i szybka. Doskonała na śniadanie czy kolację.
Każdego roku robię konserwy wakacyjne. Takie domowe są najlepsze. Wypływają...
Odsłon: 373
Mocno warzywna wersja pysznego dania.
Odsłon: 476
Każdego roku robię konserwy wakacyjne. Takie domowe są najlepsze. Wypływają...
Odsłon: 373
Mocno warzywna wersja pysznego dania.
Odsłon: 476
Składniki
Jajka ugotować na twardo. Z makreli ściągnąć skórę i odebrać ości. Podzielić na małe kawałki. Cebulę obrać i pokroić w kostkę. Jajka pokroić na większe kawałki. Dodać sól, pieprz i olej - wymieszać. Gotowe. Podawać w chlebem lub bułką.