Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna, pożywna, i szybka. Doskonała na śniadanie czy kolację.
Sos boloński to klasyk włoskiej kuchni, więc – jak to z klasykami bywa – w ka...
Odsłon: 2768
Zapiekanki z pieczarkami to prosty, a zarazem pyszny sposób na szybki posiłek...
Odsłon: 425
Pizza neapolitańska to chrupiące ciasto z niewielką ilością aromatycznych dod...
Odsłon: 2324
Sos boloński to klasyk włoskiej kuchni, więc – jak to z klasykami bywa – w ka...
Odsłon: 2768
Zapiekanki z pieczarkami to prosty, a zarazem pyszny sposób na szybki posiłek...
Odsłon: 425
Pizza neapolitańska to chrupiące ciasto z niewielką ilością aromatycznych dod...
Odsłon: 2324
Składniki
Jajka ugotować na twardo. Z makreli ściągnąć skórę i odebrać ości. Podzielić na małe kawałki. Cebulę obrać i pokroić w kostkę. Jajka pokroić na większe kawałki. Dodać sól, pieprz i olej - wymieszać. Gotowe. Podawać w chlebem lub bułką.