Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna, pożywna, i szybka. Doskonała na śniadanie czy kolację.
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1014
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 414
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 374
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1014
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 414
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 374
Składniki
Jajka ugotować na twardo. Z makreli ściągnąć skórę i odebrać ości. Podzielić na małe kawałki. Cebulę obrać i pokroić w kostkę. Jajka pokroić na większe kawałki. Dodać sól, pieprz i olej - wymieszać. Gotowe. Podawać w chlebem lub bułką.