Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i bardzo smaczna pasta do chleba. Oczywiście pod warunkiem, że lubimy wędzoną rybę :) A jak do tego jeszcze zaserwujemy domowej roboty chlebek…. Mniam..
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2439
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4600
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1736
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 533
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2439
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4600
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1736
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 533
Składniki
Z makreli zdejmujemy skórę, usuwamy ości, a mięso dzielimy na małe kawałki. Cebulę kroimy w drobną kostkę. Twaróg ucieramy ze śmietaną, dodajemy rybę, posiekaną cebulę, natkę pietruszki, mieszamy i doprawiamy solą i pieprzem.