Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i bardzo smaczna pasta do chleba. Oczywiście pod warunkiem, że lubimy wędzoną rybę :) A jak do tego jeszcze zaserwujemy domowej roboty chlebek…. Mniam..
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1055
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2969
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1055
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2969
Składniki
Z makreli zdejmujemy skórę, usuwamy ości, a mięso dzielimy na małe kawałki. Cebulę kroimy w drobną kostkę. Twaróg ucieramy ze śmietaną, dodajemy rybę, posiekaną cebulę, natkę pietruszki, mieszamy i doprawiamy solą i pieprzem.