Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta rybna do chleba zrobiona z makreli wędzonej, szczypioru i jajek kurzych z dodatkiem musztardy i majonezu.
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 15504
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 15504
Składniki
Z makreli zdejmujemy skórę, oddzielamy mięso od ości i rozdrabniamy. Jajka kroimy na drobną kostkę, szczypior drobno kroimy. Wszystkie składniki umieszczamy w miseczce, dodajemy musztardę i majonez. Doprawiamy solą i pieprzem do smaku i dokładnie mieszamy. Gotową pastę przykrywamy i wstawiamy na godzinę do lodówki żeby przegryzły się smaki. Smacznego !!!