Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta rybna do chleba zrobiona z makreli wędzonej, szczypioru i jajek kurzych z dodatkiem musztardy i majonezu.
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326513
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12097
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16907
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5532
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326513
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12097
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16907
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5532
Składniki
Z makreli zdejmujemy skórę, oddzielamy mięso od ości i rozdrabniamy. Jajka kroimy na drobną kostkę, szczypior drobno kroimy. Wszystkie składniki umieszczamy w miseczce, dodajemy musztardę i majonez. Doprawiamy solą i pieprzem do smaku i dokładnie mieszamy. Gotową pastę przykrywamy i wstawiamy na godzinę do lodówki żeby przegryzły się smaki. Smacznego !!!