Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta wyszła bardzo smaczna,polecam na kolację lub śniadanie:)
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 454
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 5632
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 454
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 5632
Składniki
Śledzie odsączyć z zalewy w ręcznikupapierowym. Ogorki,śledzie i cebulkę pokroić w kostkę. Twaróg rozgnieśc widelcem,wymieszać z cebulką ,śledziami i ogórkami. Dodać śmietanę ,sól i pieprz. Odstawić na pól godz.by smaki się przegryzły.
Smacznego!