Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta wyszła bardzo smaczna,polecam na kolację lub śniadanie:)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7850
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 283
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3068
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 586
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7850
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 283
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3068
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 586
Składniki
Śledzie odsączyć z zalewy w ręcznikupapierowym. Ogorki,śledzie i cebulkę pokroić w kostkę. Twaróg rozgnieśc widelcem,wymieszać z cebulką ,śledziami i ogórkami. Dodać śmietanę ,sól i pieprz. Odstawić na pól godz.by smaki się przegryzły.
Smacznego!