Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
:) przepis zaczerpnięty z kursów gospodyń wiejskich z lat 70-tych
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 29
Szybki obiad z łososiem z buraczkami na pure z batata. Uwielbiamy batata za s...
Odsłon: 59
Przepyszne i bardzo proste ciasto z ryżem preparowanym i masą krówkową. Lekki...
Odsłon: 58
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 82
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 29
Szybki obiad z łososiem z buraczkami na pure z batata. Uwielbiamy batata za s...
Odsłon: 59
Przepyszne i bardzo proste ciasto z ryżem preparowanym i masą krówkową. Lekki...
Odsłon: 58
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 82
Składniki
Mięso pokroić w kostkę udusić razem ze słoniną i cebulą. Podlać wodą.
Wątróbkę i bułkę pokroić w kostkę.
Dodać do mięsa.
Mięso ostudzić ,zemleć w maszynce 2 razy.
Do masy dodać jajka ,sól ,pieprz. Dokładnie wyrobić masę.
Wyłożyć do foremek (można też foremki wyłożyć słoniną)
Piec około 30 min w temperaturze 180 stopni.