Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pierogi zrobione z farszem z kiszonej kapusty i leśnych grzybów, podsmażone i okraszone cebulką.
Szybka, smaczna i prosta w przygotowaniu, idealna na różne okazje.
Odsłon: 1654
Wszyscy uwielbiają marcepan! A to ciasto, Marcepanowiec to słodki deser z pok...
Odsłon: 4828
Polecam.
Odsłon: 113
I dzisiaj przepis na szybkie i proste ciasto. Salceson jest taką wersją lekki...
Odsłon: 7277
Szybka, smaczna i prosta w przygotowaniu, idealna na różne okazje.
Odsłon: 1654
Wszyscy uwielbiają marcepan! A to ciasto, Marcepanowiec to słodki deser z pok...
Odsłon: 4828
Polecam.
Odsłon: 113
I dzisiaj przepis na szybkie i proste ciasto. Salceson jest taką wersją lekki...
Odsłon: 7277
Składniki
Na większej patelni smażymy pierogi z obu stron na lekko rumiany kolor, a na mniejszej patelni smażymy pokrojoną w kostkę cebulę doprawioną solą i ziołowym pieprzem. Usmażone pierogi podajemy okraszone usmażoną cebulką, można podać razem z czerwonym barszczem z buraków ćwikłowych. Smacznego !!!