Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pierogi zrobione z farszem z kiszonej kapusty i leśnych grzybów, podsmażone i okraszone cebulką.
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414066
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2230
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414066
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2230
Składniki
Na większej patelni smażymy pierogi z obu stron na lekko rumiany kolor, a na mniejszej patelni smażymy pokrojoną w kostkę cebulę doprawioną solą i ziołowym pieprzem. Usmażone pierogi podajemy okraszone usmażoną cebulką, można podać razem z czerwonym barszczem z buraków ćwikłowych. Smacznego !!!