Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pierogi zrobione z farszem z kiszonej kapusty i leśnych grzybów, podsmażone i okraszone cebulką.
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2386
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1520
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 552
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3664
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1400
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2386
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1520
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 552
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3664
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1400
Składniki
Na większej patelni smażymy pierogi z obu stron na lekko rumiany kolor, a na mniejszej patelni smażymy pokrojoną w kostkę cebulę doprawioną solą i ziołowym pieprzem. Usmażone pierogi podajemy okraszone usmażoną cebulką, można podać razem z czerwonym barszczem z buraków ćwikłowych. Smacznego !!!