Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pierogi zrobione z farszem z kiszonej kapusty i leśnych grzybów, podsmażone i okraszone cebulką.
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9298
szybkie spaghetti w trochę innym wydaniu :)
Odsłon: 971
Zaserwowałam mojej rodzince królika w sosie śmietankowo - pieczarkowym. Mięso...
Odsłon: 1127
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9298
szybkie spaghetti w trochę innym wydaniu :)
Odsłon: 971
Zaserwowałam mojej rodzince królika w sosie śmietankowo - pieczarkowym. Mięso...
Odsłon: 1127
Składniki
Na większej patelni smażymy pierogi z obu stron na lekko rumiany kolor, a na mniejszej patelni smażymy pokrojoną w kostkę cebulę doprawioną solą i ziołowym pieprzem. Usmażone pierogi podajemy okraszone usmażoną cebulką, można podać razem z czerwonym barszczem z buraków ćwikłowych. Smacznego !!!