Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na wyrazistą, pikantną w smaku pastę twarogową, przeznaczoną dla miłośników ostrych smaków. Pasta świetnie smakuje ze świeżym, pełnoziarnistym pieczywem. Jest doskonała na intensywną w smaku kolację lub na pobudzające ostrością śniadanie.
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 998
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4624
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1269
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 998
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4624
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1269
Składniki
Papryczkę chilli oczyszczamy z pestek i kroimy ją w drobną kostkę. Serek twarogowy przekładamy do miseczki i dodajemy do niego koncentrat pomidorowy, słodką paprykę, pieprz cayenne oraz pokrojoną papryczkę chilli i wszystko dokładnie mieszamy. Całość doprawiamy solą oraz odrobiną cukru brzozowego. Gotową pastą smarujemy ulubione pieczywo (całość świetnie komponuje się z plasterkiem pomidora). Życzę smacznego! :)