Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na wyrazistą, pikantną w smaku pastę twarogową, przeznaczoną dla miłośników ostrych smaków. Pasta świetnie smakuje ze świeżym, pełnoziarnistym pieczywem. Jest doskonała na intensywną w smaku kolację lub na pobudzające ostrością śniadanie.
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 58
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 2473
Polecam.
Odsłon: 453
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 672
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1997
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 58
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 2473
Polecam.
Odsłon: 453
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 672
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1997
Składniki
Papryczkę chilli oczyszczamy z pestek i kroimy ją w drobną kostkę. Serek twarogowy przekładamy do miseczki i dodajemy do niego koncentrat pomidorowy, słodką paprykę, pieprz cayenne oraz pokrojoną papryczkę chilli i wszystko dokładnie mieszamy. Całość doprawiamy solą oraz odrobiną cukru brzozowego. Gotową pastą smarujemy ulubione pieczywo (całość świetnie komponuje się z plasterkiem pomidora). Życzę smacznego! :)