Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pikantna jajecznica, usmażona z kiełbasą, ostrą papryczką i fasolą.
Cenisz szybko przygotowane desery? Nie lubisz ociekających tłuszczem wypieków...
Odsłon: 6282
Pierogi po zbójnicku z pewnością zadowolą każdego głodomora. Mięciutkie ciast...
Odsłon: 29694
Cenisz szybko przygotowane desery? Nie lubisz ociekających tłuszczem wypieków...
Odsłon: 6282
Pierogi po zbójnicku z pewnością zadowolą każdego głodomora. Mięciutkie ciast...
Odsłon: 29694
Składniki
Na gorącym tłuszczu gęsim smażymy pokrojoną w kostkę kiełbasę, pokrojoną w pół plastry cebulę i ugotowaną fasolę. Dodajemy pokrojoną papryczkę chili. Doprawiamy przyprawami do smaku, wbijamy jajko i dusimy pod przykryciem do miękkości składników i ścięcia się jajka.
Gotowe danie podajemy z pomidorkami koktajlowymi i pieczywem. Smacznego!!!