Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Obłędnie pyszne i ociekające pysznym sokiem malinowym. Dzieci i dorośli nigdy nie odmówią dokładki :) Idealne na pyszne szybkie śniadanko czy podwieczorek.
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 53
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 83
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5941
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 88
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 53
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 83
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5941
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 88
Składniki
Banany krótko zmiksować na gładką masę. Dodać mleko, cukier i znowu króciutko zmiksować. Dosypać mąkę z proszkiem i solą, zmiksować na gładko. Do masy partiami dosypywać maliny, lekko wymieszać. Smażyć placki na średnim ogniu po 2-3 minuty z każdej strony. Podawać delikatnie posypane cukrem pudrem.