Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na zdrowe, pożywne i słodziutkie śniadanie, które zasmakuje zarówno dzieciom jak i dorosłym. Olej kokosowy, na którym smażymy placki, nadaje im wspaniale kokosowy aromat.
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8403
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 6745
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4619
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327135
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8403
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 6745
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4619
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327135
Składniki
Otręby, płatki owsiane i siemię lniane mielimy w maszynce do mielenia. Banan rozdrabniamy widelcem, mieszamy z jajkiem i zmielonymi ziarnami. Na patelni rozgrzewamy trochę oleju kokosowego (jeśli nie mamy może być zwykły, ale nie nada on specjalnego aromatu naszym plackom. Możemy też smażyć je na suchej teflonowej patelni) i smażymy 3 placki na złoty kolor (tyle wychodzi z jednej porcji). Placki są delikatne więc musimy uważać przy przewracaniu ich na drugą stronę. Nie ma potrzeby ich dosładzać, ponieważ banan nadaje im wystarczającą słodycz. Smacznego :)