Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty przepis na sycące i zdrowe śniadanie.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113115
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 513
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 858
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 631
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113115
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 513
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 858
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 631
Składniki
1. Mąkę owsianą zmielić w blenderze. 2. Dodać pozostałe składniki i zblendować. Masa wyjdzie bardzo gęsta. 3. Masę nakładać na rozgrzaną patelnię przy pomocy dwóch łyżek. Po chwili przewracać placki na drugą stroną i spłaszczyć łopatką. 4. Smażyć na złoto-brązowy kolor klika razy przewracając. 5. Gotowe placki posypać cukrem pudrem. Podawać z dżemem lub świeżymi owocami.