Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty przepis na sycące i zdrowe śniadanie.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8214
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 436
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8214
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 436
Składniki
1. Mąkę owsianą zmielić w blenderze. 2. Dodać pozostałe składniki i zblendować. Masa wyjdzie bardzo gęsta. 3. Masę nakładać na rozgrzaną patelnię przy pomocy dwóch łyżek. Po chwili przewracać placki na drugą stroną i spłaszczyć łopatką. 4. Smażyć na złoto-brązowy kolor klika razy przewracając. 5. Gotowe placki posypać cukrem pudrem. Podawać z dżemem lub świeżymi owocami.