Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na zewnątrz chrupiące, mięciutkie w środku. Mniejsza ilość mąki daje głęboki smak serka i bananów.
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 2202
szybki przepis na pizzę:) z tych propozycji wyjdzie około 12 małych porcji
Odsłon: 403
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 816
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 17313
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 2202
szybki przepis na pizzę:) z tych propozycji wyjdzie około 12 małych porcji
Odsłon: 403
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 816
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 17313
Składniki
Jajka roztrzepać z serkiem. Dodać mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia. Banany obrać ze skórki. Na patelni rozgrzać olej łyżką nakładać ciasto i smażyć na średnim ogniu. Na każdy placek położyć po 2 plasterki banana. Po przyrumienieniu delikatnie obrócić placki i podpiec drugą stronę. Ciasto jest dość luźne i nie należy przejmować się jak placki trochę rozejdą się na boki. Wtedy najlepiej chrupią. Gotowe placki przełożyć na papierowe ręczniki, potem przełożyć na spodki. Posypać odrobiną cukru pudru, ułożyć plasterki bananów i polać syropem.