Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekkie placuszki na skyrze, które doskonale sprawdzą się na śniadanie lub podwieczorek. Szybkie i proste w przygotowaniu z zaledwie 4 składników. Najlepiej smakują podane ze świeżymi owocami.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7885
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 299
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3120
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 595
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7885
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 299
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3120
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 595
Składniki
W miski przełóż skyr, dodaj mąkę orkiszową, proszek do pieczenia i wbij jedno jajko. Składniki dokładnie ze sobą wymieszaj.
Na patelni rozgrzej pół łyżeczki masła klarowanego. Placuszki skyrowe smaż na złoty kolor z dwóch stron.
Usmażone placki skyrowe podawaj oprószone cukrem pudrem z ulubionymi owocami.