Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 07-06-2012
Pyszne i proste placuszki do zaserwowania na śniadanie, kolacje lub deser. Przepis z inspiracji dorotus.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1358
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1358
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Składniki
Do miseczki przekładamy żółtka, mąkę, twarożek, jabłka, miód, migdały, sól, cynamon oraz gałkę. Mieszamy do połączenia składników. Białka ubijamy na sztywną pianę i dodajemy powoli do reszty ciasta. Smażymy na lekko rozgrzanej patelni z niewielką ilością oleju. Posypujemy lekko cukrem pudrem. Smacznego.