Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1944
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1633
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2600
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1944
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1633
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2600
Składniki
Macę pokruszyć na drobne kawałki. Dodać mleko i poczekać chwilę aż zmięknie. Dodać roztrzepane jajko, wymieszać. Placuszki smażyć na oleju na złoty kolor. Odkładać na papierowy ręcznik, aby pozbyć się nadmiaru tłuszczu. Podać z konfiturą.
Smacznego.
Porady
Oczywiście można podać np. z twarożkiem.