Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super szybki przepis.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10435
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6022
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5320
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12869
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4614
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10435
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6022
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5320
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12869
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4614
Składniki
Wykonanie: Ogórka zetrzeć z serem, dodać pozostałe składniki, doprawić do smaku, staranie wymieszać. Smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron na złoty kolor. Podawać z dowolnym sosem lub kwaśną śmietaną.