Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiące i aromatyczne placki z tartych ziemniaków i siekanej młodej kapusty.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1629
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1202006
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 10150
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1629
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1202006
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 10150
Składniki
Kapustę umyć i posiekać. Ziemniaki i marchew zetrzeć na dużych oczkach tarki. Wymieszać z posiekaną cebulą, czosnkiem i kapustą. Wbić jajko, przyprawić do smaku solą i pieprzem. Ja dodałam jeszcze 1/2 łyżki mąki. Dokładnie wymieszać. Smażyć placki na patelni z rozgrzanym olejem, potem osączyć na papierowym ręczniku.