Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moje dzieci je uwielbiają.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34169
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1381
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113608
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34169
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1381
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113608
Składniki
Wykonanie: Białko jaja ubić, dodać do niego żółtko, mąkę, serek wiejski(razem ze śmietanką), starte jabłko, cukier oraz roztopione masło(najlepiej klarowane). Smażyć na suchej patelni. Podawać posypane cukrem pudrem lub z dodatkiem dżemu lub miodu.