Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do niedawna kasza manna kojarzyła mi się tylko z zupą mleczną za którą niezbyt przepadałam. Teraz kaszę manną wykorzystuję w wielu przepisach jak na przykład te świetne placuszki odpowiednie zarówno jako śniadanie jak i podwieczorek.
Kotlety faszerowane szynką i serem to klasyczny przepis, który zachwyca swoim...
Odsłon: 3903
Kruche i mocno maślane ciasteczka kakaowe z kawałkami białej czekolady. Bardz...
Odsłon: 120
Rogaliki zrobione tylko z mąki i serka mascarpone. Dwa składniki, do tego ulu...
Odsłon: 471
Ciasto smakuje rewelacyjnie i pięknie wygląda. Masa jogurtowa zrobiona jest z...
Odsłon: 167
Gulasz z karkówki to mój kolejny pomysł na pyszny i prosty w przygotowaniu ob...
Odsłon: 91
Kotlety faszerowane szynką i serem to klasyczny przepis, który zachwyca swoim...
Odsłon: 3903
Kruche i mocno maślane ciasteczka kakaowe z kawałkami białej czekolady. Bardz...
Odsłon: 120
Rogaliki zrobione tylko z mąki i serka mascarpone. Dwa składniki, do tego ulu...
Odsłon: 471
Ciasto smakuje rewelacyjnie i pięknie wygląda. Masa jogurtowa zrobiona jest z...
Odsłon: 167
Gulasz z karkówki to mój kolejny pomysł na pyszny i prosty w przygotowaniu ob...
Odsłon: 91
Składniki
Wszystkie składniki połączyć w misce. Ciasto odstawić na ok.30 minut.
Po tym czasie smażyć na niewielkiej ilości rozgrzanego oleju z obu stron na złoty kolor.
Można jeść same albo z dodatkiem dżemu, co kto lubi :) Smacznego!