Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do niedawna kasza manna kojarzyła mi się tylko z zupą mleczną za którą niezbyt przepadałam. Teraz kaszę manną wykorzystuję w wielu przepisach jak na przykład te świetne placuszki odpowiednie zarówno jako śniadanie jak i podwieczorek.
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 1163
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11177
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 4031
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1392
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 1163
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11177
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 4031
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1392
Składniki
Wszystkie składniki połączyć w misce. Ciasto odstawić na ok.30 minut.
Po tym czasie smażyć na niewielkiej ilości rozgrzanego oleju z obu stron na złoty kolor.
Można jeść same albo z dodatkiem dżemu, co kto lubi :) Smacznego!