Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Placuszki twarogowe to świetny pomysł na szybkie śniadanie czy podwieczorek. Są puszyste , mięciutkie i smakują wybornie .
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 199
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 50
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 13
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 13
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 199
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 50
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 13
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 13
Składniki
Twaróg rozgnieść . Jajka ubij z cukrem waniliowym i cukrem pudrem . Dodaj kefir , twaróg oraz przesianą mąkę z sodą i mlekiem w proszku . Wszystko dokładnie wymieszaj. Odstaw na chwile .
Na patelni rozgrzej olej i smaż placuszki na małym ogniu na złoty kolor z obu stron .Wyjmuj na ręcznik papierowy .
Przed podaniem posyp cukrem pudrem . Smacznego .