Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na śniadanie na ciepło i to w dodatku bez glutenu i bez laktozy. Polecam serdecznie te placuszki, bo są proste i szybkie w przygotowaniu i niezwykle smaczne
Zapiekany ser camembert w cieście chlebowym. Najlepiej jeść zaraz po wyjęciu...
Odsłon: 208
Każdy, kto chociaż raz spróbuje tego ciasta, z pewnością będzie chciał do nie...
Odsłon: 552
Zapiekany ser camembert w cieście chlebowym. Najlepiej jeść zaraz po wyjęciu...
Odsłon: 208
Każdy, kto chociaż raz spróbuje tego ciasta, z pewnością będzie chciał do nie...
Odsłon: 552
Składniki
Wszystkie składniki przekładamy do miski i miksujemy, aż wszystko się połączy. Ciasto wykładamy łyżką na rozgrzaną patelnię z olejem (Jedna łyżka wystarczy na jeden placuszek).
Smażymy z obu stron na rumiano. Odsączamy nadmiar tłuszczu na ręczniku papierowym. Podajemy od razu z ulubionymi dodatkami (np. dżemem, cukrem pudrem, czekoladą, polewami, owocami...).