Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne, jedwabiste, pyszne. Śniadanko smakowite.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1210
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 383
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1278
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1210
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 383
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1278
Składniki
Jajka rozbełtać z łyżką oleju rzepakowego. Dodać skyr i wymieszać. Dodaf starte na grubych oczkach tarki obrane jabłka. Wymieszać. Teraz mąka pszenna wymieszana z proszkiem do pieczenia. Dokładnie wymieszać. Na patelni rogrzać olej rzepakowy. Nakładać łyżką małe porcje ciasta. Formować placki. Smażyć na złoty kolor po obu stronach. Odkładać na talerz wyłożony papierowym ręcznikiem Podawać ze śmietaną ( może być bita śmietana ) i owocami. Pyszne są soute. Smacznego