Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne, jedwabiste, pyszne. Śniadanko smakowite.
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 97647
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1929
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5765
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5769
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 97647
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1929
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5765
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5769
Składniki
Jajka rozbełtać z łyżką oleju rzepakowego. Dodać skyr i wymieszać. Dodaf starte na grubych oczkach tarki obrane jabłka. Wymieszać. Teraz mąka pszenna wymieszana z proszkiem do pieczenia. Dokładnie wymieszać. Na patelni rogrzać olej rzepakowy. Nakładać łyżką małe porcje ciasta. Formować placki. Smażyć na złoty kolor po obu stronach. Odkładać na talerz wyłożony papierowym ręcznikiem Podawać ze śmietaną ( może być bita śmietana ) i owocami. Pyszne są soute. Smacznego