Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne, jedwabiste, pyszne. Śniadanko smakowite.
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30874
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3615
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 3871
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1115
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30874
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3615
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 3871
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1115
Składniki
Jajka rozbełtać z łyżką oleju rzepakowego. Dodać skyr i wymieszać. Dodaf starte na grubych oczkach tarki obrane jabłka. Wymieszać. Teraz mąka pszenna wymieszana z proszkiem do pieczenia. Dokładnie wymieszać. Na patelni rogrzać olej rzepakowy. Nakładać łyżką małe porcje ciasta. Formować placki. Smażyć na złoty kolor po obu stronach. Odkładać na talerz wyłożony papierowym ręcznikiem Podawać ze śmietaną ( może być bita śmietana ) i owocami. Pyszne są soute. Smacznego