Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne, jedwabiste, pyszne. Śniadanko smakowite.
Polędwiczki z cebulką marynowaną, pieczarkami i świeżą papryką to doskonałe d...
Odsłon: 155
Tagliatelle z kurkami to wykwintne danie, które zachwyca swoim bogactwem smak...
Odsłon: 1279
Kurczak w boczkach na młodej kapuście to danie, które łączy soczystość mięsa...
Odsłon: 257
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 38
Polędwiczki z cebulką marynowaną, pieczarkami i świeżą papryką to doskonałe d...
Odsłon: 155
Tagliatelle z kurkami to wykwintne danie, które zachwyca swoim bogactwem smak...
Odsłon: 1279
Kurczak w boczkach na młodej kapuście to danie, które łączy soczystość mięsa...
Odsłon: 257
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 38
Składniki
Jajka rozbełtać z łyżką oleju rzepakowego. Dodać skyr i wymieszać. Dodaf starte na grubych oczkach tarki obrane jabłka. Wymieszać. Teraz mąka pszenna wymieszana z proszkiem do pieczenia. Dokładnie wymieszać. Na patelni rogrzać olej rzepakowy. Nakładać łyżką małe porcje ciasta. Formować placki. Smażyć na złoty kolor po obu stronach. Odkładać na talerz wyłożony papierowym ręcznikiem Podawać ze śmietaną ( może być bita śmietana ) i owocami. Pyszne są soute. Smacznego