Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis jest banalnie prosty a danie przepyszne. Placuszki sprawdzą się idealne na kolację bądź śniadanie. Polecam!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1995
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1676
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1995
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1676
Składniki
Wszystkie składniki mieszamy. Pamiętaj o tym, żeby dzień wcześniej wyciągnąć szpinak z zamrażarki do lodówki, a jeżeli zapomnisz to daj go na patelnie i zalej trochę wodą. Czekaj aż odmrozi się.
Na patelnię wylej masę. Pamiętaj o wysmarowania patelni jakimkolwiek rodzaju tłuszczu. Z przepisu wychodzi ok. 5-6 dużych placuszków.
Placuszki zjedzą z tym z czym masz ochotę, np. hummusem, twarożkiem czy serkiem. Dodaj ogórka, pomidorka czy cebulkę i przyszna zdrowa kolacja gotowa.
Smacznego!!!