Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis jest banalnie prosty a danie przepyszne. Placuszki sprawdzą się idealne na kolację bądź śniadanie. Polecam!
        
        
        
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35728
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1214
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1759
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6028
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35728
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1214
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1759
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6028
        
        
                Składniki
Wszystkie składniki mieszamy. Pamiętaj o tym, żeby dzień wcześniej wyciągnąć szpinak z zamrażarki do lodówki, a jeżeli zapomnisz to daj go na patelnie i zalej trochę wodą. Czekaj aż odmrozi się.
Na patelnię wylej masę. Pamiętaj o wysmarowania patelni jakimkolwiek rodzaju tłuszczu. Z przepisu wychodzi ok. 5-6 dużych placuszków.
Placuszki zjedzą z tym z czym masz ochotę, np. hummusem, twarożkiem czy serkiem. Dodaj ogórka, pomidorka czy cebulkę i przyszna zdrowa kolacja gotowa.
Smacznego!!!