Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1940
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1632
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2598
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1940
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1632
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2598
Składniki
Dzień wcześniej, wieczorem płatki należy zalać wrzątkiem, w takiej ilości, aby je zakrył. Przykryć talerzykiem i odstawić. Na drugi dzień rano, dodać miód, zmiksowanego banana, pokrojoną gruszkę oraz truskawki (opcjonalnie) Banana ścieram łyżeczką, lub gniotę widelcem. Smacznego.