Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowe, smaczne, syte i szybkie śniadanie bez którego nie zaczyna się dnia. Jest przygotowane w kilka minut, a domownicy będą chcieli dokładkę.
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 36644
Sos boloński to klasyk włoskiej kuchni, więc – jak to z klasykami bywa – w ka...
Odsłon: 3635
Zapiekanki z pieczarkami to prosty, a zarazem pyszny sposób na szybki posiłek...
Odsłon: 534
Pizza neapolitańska to chrupiące ciasto z niewielką ilością aromatycznych dod...
Odsłon: 2916
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 36644
Sos boloński to klasyk włoskiej kuchni, więc – jak to z klasykami bywa – w ka...
Odsłon: 3635
Zapiekanki z pieczarkami to prosty, a zarazem pyszny sposób na szybki posiłek...
Odsłon: 534
Pizza neapolitańska to chrupiące ciasto z niewielką ilością aromatycznych dod...
Odsłon: 2916
Składniki
Cieńkie plastry boczku zesmarzyć, ogrzewając powoli patelnię. Jaja umyć, wbić na spodek. Po częściowym wytopieniu się z boczku tłuszczu wlewać kolejno jajka na plastry boczku, zasmażyć białko, żółtko musi pozostać całe i lekko ścięte. Posypać pokrojoną świeżą bazylią lub szczypiorkiem. Dodać ketchupu i podawać z ulubionymi dodatkami.