Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowe, smaczne, syte i szybkie śniadanie bez którego nie zaczyna się dnia. Jest przygotowane w kilka minut, a domownicy będą chcieli dokładkę.
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31044
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3690
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5851
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31044
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3690
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5851
Składniki
Cieńkie plastry boczku zesmarzyć, ogrzewając powoli patelnię. Jaja umyć, wbić na spodek. Po częściowym wytopieniu się z boczku tłuszczu wlewać kolejno jajka na plastry boczku, zasmażyć białko, żółtko musi pozostać całe i lekko ścięte. Posypać pokrojoną świeżą bazylią lub szczypiorkiem. Dodać ketchupu i podawać z ulubionymi dodatkami.