Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
przepis własny
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1286
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 773
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1407
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1286
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 773
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1407
Składniki
1. Mleko UHT, mleczko kokosowe, kurkumę oraz płatki owsiane górskie włóż do rondelka i ugotuj. 2. Gdy owsianka lekko zgęstnieje przelej do miseczki. 3. Na wierzch wyłóż talarki banana, cynamon cejloński, mak oraz pokruszone orzechy. 4. Smacznego.