Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
przepis własny
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 85
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 41
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 121
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 85
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 41
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 121
Składniki
1. Mleko UHT, mleczko kokosowe, kurkumę oraz płatki owsiane górskie włóż do rondelka i ugotuj. 2. Gdy owsianka lekko zgęstnieje przelej do miseczki. 3. Na wierzch wyłóż talarki banana, cynamon cejloński, mak oraz pokruszone orzechy. 4. Smacznego.