Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Racuchy dla niejadków.
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 154
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1905
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 495
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15723
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 154
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1905
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 495
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15723
Składniki
Sposób przygotowania: Z sody, mąki, maślanki, śmietany, jajek, oleju i cukrów oraz soli do smaku rozmieszać ciasto na racuszki (najlepiej mikserem). Odstawić na pół godziny, następnie powrzucać porzeczki i wymieszać. Smażyć na oleju placuszki z obu stron na złoty kolor. Podawać na gorąco posypane cukrem-pudrem, dodatkowo można polać również śmietaną.