Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta z makreli i jajek jest bardzo smaczna i pożywna. Smak jest delikatny , wyważony. Pasta , albo jak kto woli smarowidło do chleba , jest bardzo zdrowa. Użyte do pasty jajka i ryba dostarczają nam przede wszystkim białko i kwasy omega 3 , które są bardzo potrzebne naszemu organizmowi . A sposób przygotowania pasty jest bardzo szybki i łatwy.
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 518
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3581
Karkówka z pieca będzie soczysta i bardzo aromatyczna, jeśli przygotujesz ją...
Odsłon: 3646
Sernik Izaura to efektowne ciasto, nazwane na cześć tytułowej bohaterki szale...
Odsłon: 30558
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 518
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3581
Karkówka z pieca będzie soczysta i bardzo aromatyczna, jeśli przygotujesz ją...
Odsłon: 3646
Sernik Izaura to efektowne ciasto, nazwane na cześć tytułowej bohaterki szale...
Odsłon: 30558
Składniki
Sposób przygotowania pasty Makrelę należy oczyścić z ości i skóry. Należy zrobić to starannie aby nie było przykrej niespodzianki podczas zajadania się kanapkami z pastą ;-) Rozgnieść widelcem i przełożyć do miseczki. Jajka ugotować, obrać i pokroić w kosteczkę tak jak cebulkę i dodać do makreli. Wymieszać z majonezem i doprawić do smaku solą i pieprzem. Pasta najlepiej smakuje po schłodzeniu w lodówce ( ok 30 minut ) ale to nie jest warunek spożycia :-) Smacznego!