Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowy serek waniliowy jest delikatny, puszysty i sycący. Zapewne zaletą domowego serka jest fakt że wiemy co jemy. Ilość białego sera w serku waniliowym to 97 % . Śmietana , żółtko i cukry to tylko 3 %. Warto więc się pokusić o zrobienie samemu owego serka.Wykonanie jest bardzo łatwe i szybkie. Smakuje wyśmienicie. Idealny do naleśników, serników i kanapek.
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 326
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1204
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1264
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13408
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 326
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1204
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1264
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13408
Składniki
Jak zrobić serek waniliowy w domu Ser wyciągamy z opakowania, przekładamy do miski dodajemy śmietanę, żółtko i cukry. Miksujemy blenderem na gładką masę. Serek najlepiej smakuje po schłodzeniu ok 10 minut. Smacznego !