Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny, delikatny pudding z brązowego ryżu, na śniadanie, podwieczorek lub kolację.
Smaczne danie gotowe w piętnaście minut.
Odsłon: 13
Przepyszna surówka do wielu dań
Odsłon: 18
Smakowite kąski serowe z ciasta parzonego są świetną alternatywą dla pieczywa...
Odsłon: 1829
Prosty, szybki obiad . Udka z kurczaka w aromatycznej marynacie, duszony na p...
Odsłon: 40
Kurczak zapiekany w kapuście to mój kolejny pomysł na pyszny i prosty w przyg...
Odsłon: 31
Polecam. Lubią dorośli i dzieci.
Odsłon: 84
Smaczne danie gotowe w piętnaście minut.
Odsłon: 13
Przepyszna surówka do wielu dań
Odsłon: 18
Smakowite kąski serowe z ciasta parzonego są świetną alternatywą dla pieczywa...
Odsłon: 1829
Prosty, szybki obiad . Udka z kurczaka w aromatycznej marynacie, duszony na p...
Odsłon: 40
Kurczak zapiekany w kapuście to mój kolejny pomysł na pyszny i prosty w przyg...
Odsłon: 31
Polecam. Lubią dorośli i dzieci.
Odsłon: 84
Składniki
Morele i orzechy namoczyć ok. pół godziny. Z orzechów zdjąć skórkę, lecz nie jest to konieczne. Morele pokroić na mniejsze kawałeczki. Ryż należy gotować na mleku z dodatkiem oleju kokosowego. Brązowy ryż ma słabe własciwości otwierania podczas gotowania, więc gotowanie może potrwać dłuższą chwilę. Pod koniec dosypujemy cukier z wanilią, cynamon, oraz namoczone wcześniej i pokrojone morele i orzechy. Obrane i pokrojone jabłka. Całość gotujemy jeszcze, aż jabłka zmiękną. Smacznego.