Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pożywne, puszyste i bardzo smaczne placki czekoladowe z dodatkiem twarogu.
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7897
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1154
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13663
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7897
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1154
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13663
Składniki
Mąkę przesiewamy z sodą, dodajemy jajka i słodzik. Mieszamy dokładnie do połączenia składników.
Na koniec twaróg i dalej mieszamy.
Na rozgrzany tłuszcz dajemy porcję masy i smażymy po ok 4 minut na stronę, aby ser dobrze się ściął i nie rozwalił przy przewracaniu.
Gotowe posypujemy cukrem pudrem lub polewamy ulubionym sosem.