Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonała propozycja na śniadanie lub deser. Stanowi ciekawą alternatywę dla klasycznego omleta z jajek. Przetestujcie nasz przepis - sprawdźcie, jak uzyskać niesamowity czekoladowy posmak i kolor, który zachwyci twoich domowników.
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 93
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3334
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1184
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 93
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3334
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1184
Składniki
Wbijamy całe jajka do miski i ubijamy za pomocą trzepaczki lub miksera. Następnie dodajemy kakao oraz miód. Wszystko razem łączymy.
Patelnię rozgrzewamy na kuchence. Ciasto przelewamy na patelnię i równomiernie rozprowadzamy po całej powierzchni. Smażymy na wolnym ogniu pod przykryciem do momentu, aż omlet się zetnie.
Gotowy omlet przekładamy na talerz. Możemy serwować go z bitą śmietaną, ulubionymi syropami oraz świeżymi owocami.