Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonała propozycja na śniadanie lub deser. Stanowi ciekawą alternatywę dla klasycznego omleta z jajek. Przetestujcie nasz przepis - sprawdźcie, jak uzyskać niesamowity czekoladowy posmak i kolor, który zachwyci twoich domowników.
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 359
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 51
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 382
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 818
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 359
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 51
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 382
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 818
Składniki
Wbijamy całe jajka do miski i ubijamy za pomocą trzepaczki lub miksera. Następnie dodajemy kakao oraz miód. Wszystko razem łączymy.
Patelnię rozgrzewamy na kuchence. Ciasto przelewamy na patelnię i równomiernie rozprowadzamy po całej powierzchni. Smażymy na wolnym ogniu pod przykryciem do momentu, aż omlet się zetnie.
Gotowy omlet przekładamy na talerz. Możemy serwować go z bitą śmietaną, ulubionymi syropami oraz świeżymi owocami.