Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonała propozycja na śniadanie lub deser. Stanowi ciekawą alternatywę dla klasycznego omleta z jajek. Przetestujcie nasz przepis - sprawdźcie, jak uzyskać niesamowity czekoladowy posmak i kolor, który zachwyci twoich domowników.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 860
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 53
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2115
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4124
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 860
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 53
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2115
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4124
Składniki
Wbijamy całe jajka do miski i ubijamy za pomocą trzepaczki lub miksera. Następnie dodajemy kakao oraz miód. Wszystko razem łączymy.
Patelnię rozgrzewamy na kuchence. Ciasto przelewamy na patelnię i równomiernie rozprowadzamy po całej powierzchni. Smażymy na wolnym ogniu pod przykryciem do momentu, aż omlet się zetnie.
Gotowy omlet przekładamy na talerz. Możemy serwować go z bitą śmietaną, ulubionymi syropami oraz świeżymi owocami.