Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonała propozycja na śniadanie lub deser. Stanowi ciekawą alternatywę dla klasycznego omleta z jajek. Przetestujcie nasz przepis - sprawdźcie, jak uzyskać niesamowity czekoladowy posmak i kolor, który zachwyci twoich domowników.
Moje dzisiejsze danie to łazanki trochę inaczej przygotowane bo z makaronem ś...
Odsłon: 26
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2263
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 160
Moje dzisiejsze danie to łazanki trochę inaczej przygotowane bo z makaronem ś...
Odsłon: 26
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2263
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 160
Składniki
Wbijamy całe jajka do miski i ubijamy za pomocą trzepaczki lub miksera. Następnie dodajemy kakao oraz miód. Wszystko razem łączymy.
Patelnię rozgrzewamy na kuchence. Ciasto przelewamy na patelnię i równomiernie rozprowadzamy po całej powierzchni. Smażymy na wolnym ogniu pod przykryciem do momentu, aż omlet się zetnie.
Gotowy omlet przekładamy na talerz. Możemy serwować go z bitą śmietaną, ulubionymi syropami oraz świeżymi owocami.