Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 17
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3440
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 100
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 834
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 17
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3440
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 100
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 834
Składniki
1. Brukselkę ugotować al dente. 2. Cebulę pokroić w piórka, wędlinę w kostkę, dodać groszek i zioła prowansalskie. 3. Rozgrzać masło nałożyć składniki z punktu 2 na patelnię i podsmażyć chwilę. 4. Dodać pokrojoną na 4 brukselkę. 5. Wszystko zalać jajkami rozbełtanymi, doprawić solą. Posypać natką pietruszki i położyć plastry mozzarelli. 6. Patelnię przykryć i smażyć na średnim ogniu przez ok 10 minut. Smacznego :)