Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta z makrela zapraszam jak zrobić
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 96
W niedzielę często gotujemy rosół. Gotowy rosół przecedzamy i zostają nam pys...
Odsłon: 47
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 16000
Dzisiaj banalnie łatwy w przygotowaniu grillowany ananas podany wraz z miodow...
Odsłon: 57
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 158
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 663
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 96
W niedzielę często gotujemy rosół. Gotowy rosół przecedzamy i zostają nam pys...
Odsłon: 47
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 16000
Dzisiaj banalnie łatwy w przygotowaniu grillowany ananas podany wraz z miodow...
Odsłon: 57
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 158
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 663
Składniki
Twaróg daje do miski rozgniatam widelcem dodaje pokrojona w drobna kostkę cebule, w drobna kostkę również kroje ogórki i jajka dodaje do miski z makreli usuwam ości i rozdrobniona dodaje do miski następnie majonez doprawiam delikatnie sola i pieprzem dokładnie mieszam wszystkie składniki .
Gotowa pasta musi postać z godzinę w lodowce by smaki sie połączyły. Po dokładne wykonanie zapraszam na film.