Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta z makrela zapraszam jak zrobić
        
        
        
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35811
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1235
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1770
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35811
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1235
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1770
        
        
                Składniki
Twaróg daje do miski rozgniatam widelcem dodaje pokrojona w drobna kostkę cebule, w drobna kostkę również kroje ogórki i jajka dodaje do miski z makreli usuwam ości i rozdrobniona dodaje do miski następnie majonez doprawiam delikatnie sola i pieprzem dokładnie mieszam wszystkie składniki .
Gotowa pasta musi postać z godzinę w lodowce by smaki sie połączyły. Po dokładne wykonanie zapraszam na film.