Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo ciekawy, szybko, łatwy sposób na jajka gotowane, których nie trzeba obierać ze skorupki, w trakcie gotowania widzimy, czy jajka mają być na twardo czy na miękko........SMACZNEGO!!!
Przepis dnia
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 4556
Przepis dnia
Polecam na kolację.
Odsłon: 719
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 314
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 14622
Babka kawowa to idealne ciasto na Wielkanoc, ale i na inne okazje. Jest przep...
Odsłon: 34
Przepis dnia
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 4556
Przepis dnia
Polecam na kolację.
Odsłon: 719
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 314
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 14622
Babka kawowa to idealne ciasto na Wielkanoc, ale i na inne okazje. Jest przep...
Odsłon: 34
Składniki
Jajka ze skorupek wybić do szklanki, wodę zagotować z octem, masłem i ostrożnie ze szklanki wylewać jajka do wrzątku.
Po dodaniu jajek zmniejszyć pod garnkiem ogień na średni, gotować z 4 minuty i są na pół twardo.
Łyżką cedzakową wyjąć jajka na talerz.
Jajka posypać obficie siekanym szczypiorkiem, posypać solą i perzem i można zjeść pyszne śniadanie
Pyszne jajka na śniadanie.