Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo ciekawy, szybko, łatwy sposób na jajka gotowane, których nie trzeba obierać ze skorupki, w trakcie gotowania widzimy, czy jajka mają być na twardo czy na miękko........SMACZNEGO!!!
Otoczone pikantnymi przyprawami, soczyste pałki z kurczaka z chrupiącą skórką...
Odsłon: 80
Wszystko zapakowane do słoiczków dzisiaj przyda się później. Polecam.
Odsłon: 126
Najlepsze, bo tradycyjne, robione tak samo jak robiła babcia. Są smaczne, szy...
Odsłon: 287
Zdrowy i bardzo smaczny chleb upieczony z mąki orkiszowej 50% i pszennej chle...
Odsłon: 31316
Raz lub dwa do roku gotuję ozorki w sosie albo chrzanowwo - musztardowym, alb...
Odsłon: 52
Otoczone pikantnymi przyprawami, soczyste pałki z kurczaka z chrupiącą skórką...
Odsłon: 80
Wszystko zapakowane do słoiczków dzisiaj przyda się później. Polecam.
Odsłon: 126
Najlepsze, bo tradycyjne, robione tak samo jak robiła babcia. Są smaczne, szy...
Odsłon: 287
Zdrowy i bardzo smaczny chleb upieczony z mąki orkiszowej 50% i pszennej chle...
Odsłon: 31316
Raz lub dwa do roku gotuję ozorki w sosie albo chrzanowwo - musztardowym, alb...
Odsłon: 52
Składniki
Jajka ze skorupek wybić do szklanki, wodę zagotować z octem, masłem i ostrożnie ze szklanki wylewać jajka do wrzątku.
Po dodaniu jajek zmniejszyć pod garnkiem ogień na średni, gotować z 4 minuty i są na pół twardo.
Łyżką cedzakową wyjąć jajka na talerz.
Jajka posypać obficie siekanym szczypiorkiem, posypać solą i perzem i można zjeść pyszne śniadanie
Pyszne jajka na śniadanie.