Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Naprawdę dwie?? Tak wystarczy, że zrobicie sobie dwie tak przepyszne kanapki, a początek dnia będziecie mogli zaliczyć do udanych, zapraszam do oglądania.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14434
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1684
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16547
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6647
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14434
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1684
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16547
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6647
Składniki
Gotowi?? Dziś śniadanie z Kulinarnym Freestylem, jeżeli już wszystkie składniki przygotowane wbijcie dwa jajka na rozgrzaną patelnie( kolejne dwa niech czekają w gotowości!!). Oprószcie je świeżo mielonym pieprzem, solą i suszonym rozmarynem. Jajka dochodzą…. białko powoli się ścina, a wy macie teraz czas na wrzucenie dwóch kromek chleba tostowego do tostera, niech zmienią się w piękne rumiane tosty. Myślę, że zajmie wam to mniej więcej kilka sekund, więc jest jeszcze czas na szybkie przygotowanie sosu dwie łyżeczki śmietany, cztery łyżeczki majonezu i 2 łyżeczki musztardy uzupełniają miseczkę mieszamy przyprawiając solą i pieprzem. Jajka i tosty gotowe zaczynamy więc składać nasze pyszne śniadanie. Tost smarujecie obficie sosem, kładziecie na nim plaster szynki i sera topionego. Wykładacie jajko starając się nie uszkodzić żółtka, możecie białkiem delikatnie przykryć żółtko. Zostało wrzucić na powstałą konstrukcję niedbale kiełki koniczyny, przesmarować sosem kolejny tost i przykryć. Smacznego!!!! (Jak zdejmiecie jajka z patelni zacznijcie smażyć druga turę, tak samo zróbcie z chlebem tostowym). Uwijajcie się szybko, aby śniadanie zbytnio nie ostygło.