Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięciutkie, delikatne i aromatyczne placuszki z jabłkami, które najbardziej uwielbiają dzieci na obiad lub kolację. Więcej przepisów oraz filmików krok po kroku znajdziesz na Instagramie ( link pod przepisem) oraz na kanale YouTube. Serdecznie zapraszam.
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2626
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 876
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2626
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 876
Składniki
Jabłko obierz i pokrój na mniejsze części. W miesce umieść wszystkie suche składniki, maślankę oraz jajka. Wymieszaj za pomocą rózgi do uzyskania jednolitej masy. Dodaj jabłka, połącz. Placuszki smaż na rozgrzanym oleju na złoto brązowy-kolor. Połóż na ręcznik papierowy, aby odsączyć z nadmiaru tłuszczu. Podawaj z serkiem waniliowym. Smacznego!