Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięciutkie, delikatne i aromatyczne placuszki z jabłkami, które najbardziej uwielbiają dzieci na obiad lub kolację. Więcej przepisów oraz filmików krok po kroku znajdziesz na Instagramie ( link pod przepisem) oraz na kanale YouTube. Serdecznie zapraszam.
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 817
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 376
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3471
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 119
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 202
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 817
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 376
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3471
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 119
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 202
Składniki
Jabłko obierz i pokrój na mniejsze części. W miesce umieść wszystkie suche składniki, maślankę oraz jajka. Wymieszaj za pomocą rózgi do uzyskania jednolitej masy. Dodaj jabłka, połącz. Placuszki smaż na rozgrzanym oleju na złoto brązowy-kolor. Połóż na ręcznik papierowy, aby odsączyć z nadmiaru tłuszczu. Podawaj z serkiem waniliowym. Smacznego!