Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bombowa kolacja lub śniadanie z kwaskowym granatem, który sprawia że danie jest pyszne.
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 783
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 425076
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10714
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 783
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 425076
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10714
Składniki
1. Mięso kroimy w kostkę, prużymy na rozgrzanym oleju
2. Doprawiamy przyprawą oraz solą
3. Ogórek obieramy, kroimy w kostkę, przekładamy do naczynia.
4. Paprykę kroimy w paseczki drobne, dodajemy do ogórka.
5. Granat obieramy i nasiona dodajemy do warzyw.
6. Mieszamy wszystko z serkiem.
7. Ciasto francuskie kroimy w kwadraty.
8. Na każdy kawałek wykładamy trochę mięsa
9. Na mięso trochę warzyw.
10. Składamy w trójkąty.
11. Zapiekamy 30 minut w 180˚C. 12. Danie gotowe. 13. Smacznego.