Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bombowa kolacja lub śniadanie z kwaskowym granatem, który sprawia że danie jest pyszne.
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8759
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7483
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5114
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1328219
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8759
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7483
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5114
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1328219
Składniki
1. Mięso kroimy w kostkę, prużymy na rozgrzanym oleju
2. Doprawiamy przyprawą oraz solą
3. Ogórek obieramy, kroimy w kostkę, przekładamy do naczynia.
4. Paprykę kroimy w paseczki drobne, dodajemy do ogórka.
5. Granat obieramy i nasiona dodajemy do warzyw.
6. Mieszamy wszystko z serkiem.
7. Ciasto francuskie kroimy w kwadraty.
8. Na każdy kawałek wykładamy trochę mięsa
9. Na mięso trochę warzyw.
10. Składamy w trójkąty.
11. Zapiekamy 30 minut w 180˚C. 12. Danie gotowe. 13. Smacznego.