Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bombowa kolacja lub śniadanie z kwaskowym granatem, który sprawia że danie jest pyszne.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25901
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 3129
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1402
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25901
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 3129
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1402
Składniki
1. Mięso kroimy w kostkę, prużymy na rozgrzanym oleju
2. Doprawiamy przyprawą oraz solą
3. Ogórek obieramy, kroimy w kostkę, przekładamy do naczynia.
4. Paprykę kroimy w paseczki drobne, dodajemy do ogórka.
5. Granat obieramy i nasiona dodajemy do warzyw.
6. Mieszamy wszystko z serkiem.
7. Ciasto francuskie kroimy w kwadraty.
8. Na każdy kawałek wykładamy trochę mięsa
9. Na mięso trochę warzyw.
10. Składamy w trójkąty.
11. Zapiekamy 30 minut w 180˚C. 12. Danie gotowe. 13. Smacznego.