Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bombowa kolacja lub śniadanie z kwaskowym granatem, który sprawia że danie jest pyszne.
Delikatny filet z dorsza otulony sosem z natki pietruszki.
Odsłon: 127
Pomysł na letni pożywny obiad. Idealny do spakowania i zabrania do pracy. :)
Odsłon: 2681
W truskawkowym sezonie nie może zabraknąć takiego klasyczka jak makaron z tru...
Odsłon: 275
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 2631
Delikatny filet z dorsza otulony sosem z natki pietruszki.
Odsłon: 127
Pomysł na letni pożywny obiad. Idealny do spakowania i zabrania do pracy. :)
Odsłon: 2681
W truskawkowym sezonie nie może zabraknąć takiego klasyczka jak makaron z tru...
Odsłon: 275
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 2631
Składniki
1. Mięso kroimy w kostkę, prużymy na rozgrzanym oleju
2. Doprawiamy przyprawą oraz solą
3. Ogórek obieramy, kroimy w kostkę, przekładamy do naczynia.
4. Paprykę kroimy w paseczki drobne, dodajemy do ogórka.
5. Granat obieramy i nasiona dodajemy do warzyw.
6. Mieszamy wszystko z serkiem.
7. Ciasto francuskie kroimy w kwadraty.
8. Na każdy kawałek wykładamy trochę mięsa
9. Na mięso trochę warzyw.
10. Składamy w trójkąty.
11. Zapiekamy 30 minut w 180˚C. 12. Danie gotowe. 13. Smacznego.