Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bombowa kolacja lub śniadanie z kwaskowym granatem, który sprawia że danie jest pyszne.
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 821
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 385
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3550
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 126
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 264
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 821
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 385
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3550
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 126
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 264
Składniki
1. Mięso kroimy w kostkę, prużymy na rozgrzanym oleju
2. Doprawiamy przyprawą oraz solą
3. Ogórek obieramy, kroimy w kostkę, przekładamy do naczynia.
4. Paprykę kroimy w paseczki drobne, dodajemy do ogórka.
5. Granat obieramy i nasiona dodajemy do warzyw.
6. Mieszamy wszystko z serkiem.
7. Ciasto francuskie kroimy w kwadraty.
8. Na każdy kawałek wykładamy trochę mięsa
9. Na mięso trochę warzyw.
10. Składamy w trójkąty.
11. Zapiekamy 30 minut w 180˚C. 12. Danie gotowe. 13. Smacznego.