Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
wiosna na talerzu - na dobry początek dnia
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 175
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4385
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11918
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6791
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5599
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 175
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4385
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11918
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6791
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5599
Składniki
Jajka gotujemy na twardo, studzimy i obieramy i kroimy na ćwiartki
Robimy sos chrzanowy - majonez, chrzan, sok z cytryny, sól i pieprz mieszamy w miseczce,
Na plaster szynki kładziemy ser, pokrojonego w cienkie plastry ogórka - najlepiej ogórka pokroić obieraczką do warzyw- łyżeczkę sosu chrzanowego rozsmarowujemy. Kładziemy 2 ćwiartki jajka i zawijamy w zgrabny rulonik. Podajemy polane sosem chrzanowym w towarzystwie świeżych warzyw
Smacznego :)