Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rydze to są najsmaczniejsze pieczone na blacie kuchni wiejskiej, ja po prostu usmażyłam je na tłuszczu, są także bardzo smaczne. Polecam.
Przepis dnia
Królowa grilla :)
Odsłon: 3005
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 232
Przepis dnia
Królowa grilla :)
Odsłon: 3005
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 232
Składniki
Grzyby czyścimy i myjemy, osączamy na durszlaku. Kroimy na kawałki układamy z powrotem na durszlak, pieprzymy i solimy.
Rozgrzewamy patelnię z tłuszczem i na nią układamy rydze. Smażymy kilka minut z obu stron, wykładamy je na talerz i konsumujemy. Smacznego!!!