Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rydze to są najsmaczniejsze pieczone na blacie kuchni wiejskiej, ja po prostu usmażyłam je na tłuszczu, są także bardzo smaczne. Polecam.
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8018
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 293
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 107
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2176
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 693
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8018
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 293
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 107
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2176
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 693
Składniki
Grzyby czyścimy i myjemy, osączamy na durszlaku. Kroimy na kawałki układamy z powrotem na durszlak, pieprzymy i solimy.
Rozgrzewamy patelnię z tłuszczem i na nią układamy rydze. Smażymy kilka minut z obu stron, wykładamy je na talerz i konsumujemy. Smacznego!!!