Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rydze to są najsmaczniejsze pieczone na blacie kuchni wiejskiej, ja po prostu usmażyłam je na tłuszczu, są także bardzo smaczne. Polecam.
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 9967
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2588
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1729
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 650
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3842
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 9967
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2588
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1729
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 650
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3842
Składniki
Grzyby czyścimy i myjemy, osączamy na durszlaku. Kroimy na kawałki układamy z powrotem na durszlak, pieprzymy i solimy.
Rozgrzewamy patelnię z tłuszczem i na nią układamy rydze. Smażymy kilka minut z obu stron, wykładamy je na talerz i konsumujemy. Smacznego!!!