Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rydze to są najsmaczniejsze pieczone na blacie kuchni wiejskiej, ja po prostu usmażyłam je na tłuszczu, są także bardzo smaczne. Polecam.
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 135
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9380
szybkie spaghetti w trochę innym wydaniu :)
Odsłon: 985
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 135
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9380
szybkie spaghetti w trochę innym wydaniu :)
Odsłon: 985
Składniki
Grzyby czyścimy i myjemy, osączamy na durszlaku. Kroimy na kawałki układamy z powrotem na durszlak, pieprzymy i solimy.
Rozgrzewamy patelnię z tłuszczem i na nią układamy rydze. Smażymy kilka minut z obu stron, wykładamy je na talerz i konsumujemy. Smacznego!!!