Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rydze to są najsmaczniejsze pieczone na blacie kuchni wiejskiej, ja po prostu usmażyłam je na tłuszczu, są także bardzo smaczne. Polecam.
To prosty przepis, który z łatwością przygotujesz nawet po pracy. Twoja frytk...
Odsłon: 129
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 1065
To prosty przepis, który z łatwością przygotujesz nawet po pracy. Twoja frytk...
Odsłon: 129
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 1065
Składniki
Grzyby czyścimy i myjemy, osączamy na durszlaku. Kroimy na kawałki układamy z powrotem na durszlak, pieprzymy i solimy.
Rozgrzewamy patelnię z tłuszczem i na nią układamy rydze. Smażymy kilka minut z obu stron, wykładamy je na talerz i konsumujemy. Smacznego!!!