Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dobry szybki pomysł na szybkie śniadanie jak i lekki obiad. Smakuje na ciepło i na zimno, często zabieram je do pracy w pudełku.
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1623
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 754
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1623
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 754
Składniki
Jabłka umyj, oczyść z gniazd nasiennych i skrop sokiem z cytryny, żeby nie ściemniały.
W garnku rozgrzej olej, wrzuć jabłka, smaż przez 2-3 minuty, następnie wlej 5-6 łyżek wody i duś przez 10 minut. Wymieszaj z połową cynamonu.
Ryż ugotuj według przepisu na opakowaniu, nałóż do miseczek, Dodaj jabłka i po łyżce jogurtu. Oprósz pozostałym cynamonem.