Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dobry szybki pomysł na szybkie śniadanie jak i lekki obiad. Smakuje na ciepło i na zimno, często zabieram je do pracy w pudełku.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4948
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13378
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5829
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7514
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4948
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13378
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5829
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7514
Składniki
Jabłka umyj, oczyść z gniazd nasiennych i skrop sokiem z cytryny, żeby nie ściemniały.
W garnku rozgrzej olej, wrzuć jabłka, smaż przez 2-3 minuty, następnie wlej 5-6 łyżek wody i duś przez 10 minut. Wymieszaj z połową cynamonu.
Ryż ugotuj według przepisu na opakowaniu, nałóż do miseczek, Dodaj jabłka i po łyżce jogurtu. Oprósz pozostałym cynamonem.