Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czas na świąteczne wędzenie.
Odsłon: 1587
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 701
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 687
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 283
Czas na świąteczne wędzenie.
Odsłon: 1587
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 701
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 687
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 283
Składniki
Ryż wypłukałem, wodę zagotowałem i zasypałem ryżem. (Zamiast wody można użyć mleka). Ryż gotowałem wg instrukcji na opakowaniu.
Polałem jogurtem naturalnym i posypałem wszystkimi owocami jakie miałem, dodatkowo dałem rodzynki i słonecznik.
Przemycamy zdrowie: Do gotowania ryżu dodaję kurkumę oraz siemie lniane.