Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śniadanie jak marzenie.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5066
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13627
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5891
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7708
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5066
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13627
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5891
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7708
Składniki
Wykonanie: Mięso pokroić w cienkie paski i smażyć na oleju. Dodać pokrojone, oczyszczone papryki i przyprawy z dodatkiem soku z cytryny do smaku. Pod koniec smażenia wrzucić odsączoną kukurydzę, wymieszać i ostudzić. Bułeczki przekroić na pół, wydrążyć i napełnić sałatką. Następnie nałożyć po łyżeczce ketchupu i udekorować kiełkami.