Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasuje na śniadanie. Zapachniało wiosną dzięki dodaniu do sałatki chrzanu.
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 688
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 662
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 252
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 688
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 662
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 252
Składniki
Szynkę pokroić w kostkę. Jajka obrać i też pokroić w kostkę. Mrożony groszek zalać wrzątkiem i pozostawić na kilka minut. Osączyć na sicie. Wszystkie składniki przełożyć do salaterki. Dodać natkę pietruszki, majonez, chrzan, pieprz czarny świeżo mielony i sól do smaku. Wymieszać. Zajadać. Smacznego.