Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mój przepis na pastę z jajek
Najlepsze, bo tradycyjne, robione tak samo jak robiła babcia. Są smaczne, szy...
Odsłon: 825
Raz lub dwa do roku gotuję ozorki w sosie albo chrzanowwo - musztardowym, alb...
Odsłon: 196
Wszystko zapakowane do słoiczków dzisiaj przyda się później. Polecam.
Odsłon: 338
Otoczone pikantnymi przyprawami, soczyste pałki z kurczaka z chrupiącą skórką...
Odsłon: 273
Najlepsze, bo tradycyjne, robione tak samo jak robiła babcia. Są smaczne, szy...
Odsłon: 825
Raz lub dwa do roku gotuję ozorki w sosie albo chrzanowwo - musztardowym, alb...
Odsłon: 196
Wszystko zapakowane do słoiczków dzisiaj przyda się później. Polecam.
Odsłon: 338
Otoczone pikantnymi przyprawami, soczyste pałki z kurczaka z chrupiącą skórką...
Odsłon: 273
Składniki
Jajka ugotuj na twardo i obierz.Cebulkę pokrój w kostkę i zeszklij na złoto na maśle.Dodaj ją do jajek.Wymieszaj z drobno pokrojoną pietruszką,chrzanem,papryką,solą i pieprzem. Podawaj na liściach sałaty i tostem.Smacznego