Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Może być na śniadanie, może być na kolację. Samo dobro.
Każdego roku robię konserwy wakacyjne. Takie domowe są najlepsze. Wypływają...
Odsłon: 373
Mocno warzywna wersja pysznego dania.
Odsłon: 476
Każdego roku robię konserwy wakacyjne. Takie domowe są najlepsze. Wypływają...
Odsłon: 373
Mocno warzywna wersja pysznego dania.
Odsłon: 476
Składniki
Do salaterki przełożyć obranego, pokrojonego w kostkę ogórka. Pokrojony szczypior i natkę pietruszki. Dodać pokrojone w kostkę liście kapusty pekińskiej, rzodkiewki pokrojone na cztery ( moje były duże ) lub na połówki, całe oliwki. Dodać jajka obrane ze skorupek i pokrojone w plasterki. Dodać jogurt wymieszany z kurkumą, olej lniany, ocet jabłkowy, pieprz młotkowany z kolendrą, sól do smaku. Wszystko wymieszać i gotowe. Można zajadać. Smacznego.