Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Może być na śniadanie, może być na kolację. Samo dobro.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11876
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16155
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5125
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11876
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16155
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5125
Składniki
Do salaterki przełożyć obranego, pokrojonego w kostkę ogórka. Pokrojony szczypior i natkę pietruszki. Dodać pokrojone w kostkę liście kapusty pekińskiej, rzodkiewki pokrojone na cztery ( moje były duże ) lub na połówki, całe oliwki. Dodać jajka obrane ze skorupek i pokrojone w plasterki. Dodać jogurt wymieszany z kurkumą, olej lniany, ocet jabłkowy, pieprz młotkowany z kolendrą, sól do smaku. Wszystko wymieszać i gotowe. Można zajadać. Smacznego.