Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Może być na śniadanie, może być na kolację. Samo dobro.
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1189
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 144
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 462
Pomysł na krewetki w sosie korma. Składniki i proporcje wzięłam z kilku przep...
Odsłon: 71
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1189
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 144
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 462
Pomysł na krewetki w sosie korma. Składniki i proporcje wzięłam z kilku przep...
Odsłon: 71
Składniki
Do salaterki przełożyć obranego, pokrojonego w kostkę ogórka. Pokrojony szczypior i natkę pietruszki. Dodać pokrojone w kostkę liście kapusty pekińskiej, rzodkiewki pokrojone na cztery ( moje były duże ) lub na połówki, całe oliwki. Dodać jajka obrane ze skorupek i pokrojone w plasterki. Dodać jogurt wymieszany z kurkumą, olej lniany, ocet jabłkowy, pieprz młotkowany z kolendrą, sól do smaku. Wszystko wymieszać i gotowe. Można zajadać. Smacznego.